sábado, 11 de junio de 2011

XII petjada. Volta al terme de Sant Joan de Moró.

 
Volta al terme de Sant Joan de Moró, al costat de l'Alcora. 21 km exigents amb pujades intenses i baixades prou tècniques. En alguns punts de la carrera encara es podien ver restes de l'última pedregada. El paisatge molt complet amb molta vegetació; més de la que a primera vista es pot apreciar.
Els primer 6 km són d'ascensio lleugera però a partir del 7 fins al 9 ve la pujada al tossal del Mollet ( es veu al fons)
i, la veritat m'ha costat de pujar però com tot s'acaba, aquesta pujada, també, ha tingut el seu final encadenat amb una baixada prou tècnica que no permetia baixar molt ràpid. Inclús baixant per pista asfaltada, era tanta la pendent que tenia que controlar la velocitat. La resta de la carrera ha estat més lleugera amb pujades i baixades però més humanitzades.
Els últims 6 km eren de baixada i m'han servir per relaxar el bessons que lluitaven per eixir-se del seu lloc els maleducats. Els ho tinc dit feu-me cas o m'enfadaré però res, van a la seua.
Era la primera vegada que corria a Sant Joan i estic sorprés gratament pel paisatge i per l'organització. Tot perfecte per a fer una bonita carrera i gaudir d'ella.
Temps final i classificació: 2h 9' 2'' i 6e de la meua categoria.
Aspecte del lloc d'arribada.
Arribada del meu amic Alfredo.
Ruta.


3 comentarios:

  1. Me alegro. Esperamos verte otro año. Un saludo.

    ResponderEliminar
  2. Seguro que si puedo, allí estaré por la carrera tan bonita en su dureza y por la excelente organización.

    ResponderEliminar
  3. Això de tècnic és molt relatiu, es comença per Sant Joan, amb una organització impecable, donte et sents mimada ... després com una filla que s'emancipa i se'n va de casa, els avandonas i vas a Canfranc i Guara.


    Els de Petjada t'estan criant.
    Tens el mateix temps que jo, però en altres temporades.
    Este finde he trobat a faltar a Sant joan de Moró , a Angel...
    Com quan te'n vas de casa i tens la roba bruta i ningú et fa el menjar.
    Tira-li pedres a les teues cames i veuràs.
    B7s

    ResponderEliminar