domingo, 9 de enero de 2011

Del Besori a l'Almaguer

Avui tocava una ruta llarga com a colofó de l'entrenament per al GR 1oXtrem del dissabte que ve i m'he anat al besori a fer uns 15 km per muntanya. Deixe el cotxe a l'altura de la ganaderia Machancoses i seguint la pista que va al costat del barranc de Boles vaig fent camí fins arribar al punt més alt de la zona: el Besori, situat a 360 m d'alzada. Des de l'aparcament del cotxe es pujen quasi uns 200m de desnivell.
EL Besori ofereix unes vistes impressionants de tota la contornada: l'Albufera, el Colaita, que apareix en la foto darrere de mi...
Una vegada dalt del Besori em toca baixar i ho faig per la trialera del Besori que després de una forta i pronunciada baixada em deixa als peus de la vereda del camí de València.Faig 1 km per aquesta pista i enfocat al barranc fondo fins que prenc un desviament cap a la dreta per fer una pujada i canviar de vall per anar a l'Almaguer.
Les vistes, com veieu, són espectaculars.
Recorreré tot l'Almaguer amb un paisatge amb prou de vegetació i les conegudes coves d'aquesta vall.
i abans d'entrar al poblat prendrè un desviament a l'esquerre amb una nova pujada que a través de sendes em portarà de nou al barranc fondo i des de allí al cotxe. Han estat 15 km i 1 hora i 45' i he acabat en bones sensacions. Espere que per al dissabte estarè millor amb la supercompensació.
La ruta que he fet la deixe baix.


2 comentarios:

  1. Antonio, enhorabuena por el blog y por la cantidad de actividades diferentes que realizas. Espero verte en el GR10.

    Un saludo desde Villena (Alicante)

    ResponderEliminar
  2. Hola Miguel: acabo de leer tu comentario. Una pena que no lo haya leido antes ya que hoy es Lunes porque si que estuve en el GR 10 y corrí toda la carrera con Raimundo Nus que creo que os conoceis y con paco Robles. En fin seguro que coincideremos en unas cuantas más.

    ResponderEliminar